пятница, 9 февраля 2018 г.


Музичні керівники м. Енергодар на засіданні ММО обговорюють питання щодо формування мобільності музичного керівника.
На теоретичній частині засідання Трембач О.В., музичний керівник ДНЗ «Чебурашка» №4, розкрила значення музичних ігор у розвитку музичних здібностей дітей дошкільного віку з точки зору методичного аспекту, ознайомила із авторською творчою грою "Хустинка" та показала способи її використання на музичних заняттях.
Під час опрацювання питання "Раціональне використання часу як складової професійного успіху", Гришукова Т.А., керівник ММО, ознайомила присутніх із ефективними інструментами тайм-менеджменту: "Правило 6-ти П", "Матриця Ейзенхауера", "Метод 5-ти пальців" та інше.
На практичній частині засідання в процесі групової роботи музичні керівники шляхом мозкового штурму розробили власні варіанти проведення музичної вправи Тютюнникової Т.Е. "Їхали ми, їхали", використовуючи прийоми діяльнісного підходу.
    На виконання рекомендацій попереднього методичного об'єднання музичні керівники презентували власні мнемотаблиці для розучування тексту пісень з дітьми на заняттях. За результатами роботи на ММО його учасники отримали домашнє завдання.  Далі.
                                                                              Середа Т.І., методист НМЦ


Комментариев нет:

Отправить комментарий