вторник, 17 апреля 2018 г.

Підвищення національної культури і свідомості педагогів (брейн-ринг для вихователів ЗДО)

        17 квітня 2018 року на базі ДНЗ "Теремок" №7, опорного з теми "Формування національної свідомості дошкільників засобами синтезу мистецтв України" для вихователів ЗДО відбувся брейн-ринг "Підвищення національної культури і свідомості педагогів".
        Його мета - формування професійних компетенцій щодо виховання національно-патріотичних почуттів дітей дошкільного віку у контексті Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді і удосконалення педагогічної майстерності. педагогів ЗДО.
       Учасників брейн-рингу за допомогою інтерактивних вправ ("Розминка", "Асоціація", "Загадки-ілюстрації", кросворд "Мистецтво") спонукали згадати назви картин українських художників, народні промисли та ремесла, створити живі картини.         Прояв творчості і креативності педагогів здійснювався з допомогою ігор: "Входження і оживлення картини", "Назви автора твору", "Відгадай мелодію", "Добери орнамент" (малюнок).
    Педагоги ЗДО міста подякували за отриману можливість відновити, розширити  та отримати знання для використання в роботі з дітьми з національно-патріотичного виховання.
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий