четверг, 3 мая 2018 г.


Виставка «Ляльок-персон» (методика соціального та психологічного розвитку дитини)»
03.05.2018 на базі ДНЗ №14 в рамках міського семінару «Організація роботи з лялькою - персоною» проведено виставку «Ляльок-персон».
Педагоги ЗДО - учасники виставки, показали зроблені власноруч, колективно та разом з батьками ляльки, виготовлені для них паспорти та презентували (ДНЗ №3,10,13,14) напрацювання з лялькою-персоною (особисті історії ляльок-персон, заняття з лялькою).
       Методист НМЦ Середа Т.І. висловила надію, що вихователі, які ознайомились з методикою соціального та психологічного розвитку дитини (ляльки з особистими історіями) в подальшому через ляльку будуть в системі виховувати у дітей повагу та толерантне ставлення до людей, які відрізняються фізичним станом, розвивати позитивну самооцінку, допомагати дітям адаптуватися в дитячому колективі тощо.
    Педагоги ЗДО висловили подяку Терентьєвій О.А., вихователю-методисту та Гумовській Л.М., практичному психологу ДНЗ №14 (тренери, що пройшли навчання на обласному семінарі «Лялька як персона»), які поділились теоретичними та практичними знаннями з оволодіння вищезазначеною методикою.
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий