среда, 22 июня 2016 г.

Обласний семінар для завідувачів, вихователів-методистів ДНЗ та керівників ЗНЗ з теми «Онлайн - сервіси для керівників закладів освіти»

17.06.2016 року на базі ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ»№ 9 Науково-методичним центром управління світи для завідувачів, вихователів-методистів ДНЗ та керівників ЗНЗ проведено обласний семінар з теми «Онлайн - сервіси для керівників закладів освіти» за участю Алексєєнко К.В., головного редактора електронних продуктів Цифрового видавництва МЦФЕР.

На семінарі були присутні 30 завідувачів, вихователів-методистів ДНЗ та керівників ЗНЗ.

Алексеєнко К.В. інформувала присутніх, що портал «Педрада» перейшов на нову платформу з метою розширення його можливостей. Тепер педагоги можуть ознайомитись із статтями журналів в електронному вигляді. Керівники закладів можуть користуватися послугою програми «КОЗА Онлайн» щодо створення управлінських документів. Катерина Володимирівна надала покроковий алгоритм створення документів за допомогою цієї програми, а також повідомила учасників семінару про можливість педагогів бути дописувачами журналів ТОВ «MCFR-Україна» та презентувати свій досвід у формі статті на сторінках журналів видавництва.
Презентація з теми "Онлайн-сервіси для працівників навчальних закладів"

Всі присутні зацікавились інформацією, отриманою на семінарі, подякували за можливість послухати представників видавництва та ознайомитись з роботою порталу «Педрада» на практиці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий