пятница, 2 декабря 2016 г.

Наступність у розвитку психічних процесів у дітей дошкільного віку та учнів 1-х класів загальноосвітніх навчальних закладів


                02 грудня 2016 року на базі ЕЗОШ №2 пройшов семінар-практикум з теми "Наступність у розвитку психічних процесів дітей дошкільного віку та учнів 1-х класів загальноосвітніх навчальних закладів".
     В роботі семінару взяли участь вихователі старших груп ДНЗ, вчителі 1-х класів, керівник ММО вихователів старших груп ДНЗ, заступники директорів з НВР, що опікуються питаннями початкової освіти, психолог та логопед ЕЗОШ №2.
       Вихователь-методист ДНЗ №12 Петренко С.М. та вихователь старшої групи ДНЗ №12 Кацага Г.В. висвітлили завдання вихователів ДНЗ в формуванні психічних процесів у дітей дошкільного віку в рамках реалізації Базового компонента дошкільної освіти.

         Заступник директора з НВР ЕЗОШ №2 Дашевська Л.М. звернула увагу присутніх, що питання наступності між дошкільною та початковою ланками освіти розглядається на сучасному етапі як одна з умов безперервної освіти дитини.
Практичний психолог Наход С.В. та логопед Кращенко Н.М. розповіли про проведену роботу щодо успішної адаптації першокласників в ЕЗОШ №2.
        Середа Т.І., методист з дошкільної освіти НМЦ підкреслила напрямки роботи щодо наступності дошкільних навчальних закладів та ЗОШ міста.
       На уроці Борзенкової О.В., учителя 1-Б класу, присутні побачили методи та прийомами розвитку психічних процесів у учнів.
Семінар–практикум закінчився обговоренням нових форм роботи між дошкільною та початковою ланками освіти міста.

       Висловлюємо слова подяки директору ЕЗОШ №2 Воробйову Л.М. за теплий та радушний прийом.
       З матеріалами семінару можна ознайомитись на сторінці "Методичні матеріали"

Методист НМЦ Середа Т.І.

Комментариев нет:

Отправить комментарий