четверг, 21 сентября 2017 г.

Вчителі-логопеди дошкільних закладів м. Енергодар діляться своїм досвідом

        20 вересня 2017 року Науково-методичним центром управління освіти Енергодарської міської ради організовано проведення педагогічної практики для вчителів-логопедів ДНЗ м.Мелітополя, які проходять курси підвищення кваліфікації за спеціальністю на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР. 
      Висловлюємо щиру подяку керівникам, вихователям-методистам, спеціалістам ДНЗ, які зустрічали своїх колег та ділились досвідом роботи щодо створення інклюзивного, корекційного та оздоровчого середовища в своїх закладах.
      На базі ДНЗ компенсуючого типу №5, №10, №12, які являються експериментальними майданчиками обласного рівня з проблеми: «Професійне зростання сучасного педагога дошкільного навчального закладу м. Енергодар в умовах впровадження інклюзивної освіти» гостям показали заняття вчителів-логопедів на корекційних групах для дітей з вадами мовлення та затримкою психічного розвитку, а також індивідуально-корекційне заняття на логопедичному пункті. 

      Слухачів курсів ознайомили з документацією та наочністю вчителів-логопедів. Учасники педагогічної практики високо оцінили роботу вчителів-логопедів, були в захопленні від роботи педагогів закладів, які вони відвідали, щодо створення інклюзивного освітнього середовища. 
      Волошина Т.А., керівник педагогічної практики курсів підвищення кваліфікації та старости груп подякували за щирий прийом, побажали і в подальшому творчості, натхнення в роботі та всіх людських гараздів.
        Знайомтесь з роботою ДНЗ №5, ДНЗ №10,  №12 на їх сайтах за гіперпосиланнями

Середа Т.І.,методист НМЦ

 

          


 


Комментариев нет:

Отправить комментарий