среда, 25 октября 2017 г.

Майстер-клас для педагогів закладів дошкільної освіти міста Енергодара


               25.10.2017 року в рамках роботи опорного ДНЗ №3 «Світлячок» з проблемної теми «Діяльнісний підхід в облаштуванні території дошкільного навчального закладу як складової освітнього простору» проведено майстер – клас «Як влаштувати дітям казку».

            Метою майстер-класу було залучити вихователів до мистецтва дизайну закладів дошкільної освіти, групових кімнат. Навчати їх вмінню виготовляти декорації для оформлення музичної зали до свят та розваг, створювати вироби для насищення інтер’єру групової кімнати, холів ЗДО.
         Пудло О. В., вихователь зображувальної діяльності, надала консультацію «Як влаштувати дітям казку», в якій презентувала різні види виготовлення декоративних дерев із різноманітних матеріалів. Всі учасники долучились до виготовлення елементів дерев, використовуючи різні техніки та активно обговорювали необхідність наданого матеріалу під час організації освітнього процесу. Учасники майстер-класу подякували за набутий досвід та пообіцяли розпочати роботу з виготовлення декорацій для роботи з дітьми.


З матеріалами можна познайомитись за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/0B2XaDwuy3c79VnVYeXNKakpfc2s
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий