четверг, 2 ноября 2017 г.

Ознайомлення дітей дошкільного віку з природою рідного краю

          02 листопада 2017року у Науково-методичному центрі пройшло засідання міського методичного об‘єднання вихователів ДЗО з теми: «Національно- патріотичне виховання дітей дошкільного віку».
           В ході роботи ММО учасникам надано консультацію: «Ознайомлення дітей дошкільного віку з природою рідного краю», а на базі ДНЗ №5 вихователем Удот Т.М. проведено заняття з теми: «Природа України» для дітей старшої групи. Члени методичного об‘єднання відзначили важливість методів і прийомів, які забезпечили вихователю використання діяльнісного підходу на занятті під час ознайомлення дітей з природою України.
            Учасники засідання поділились досвідом створення презентацій для використання на заняттях ознайомлення з природним довкіллям. Особливої уваги заслуговує робота «Острів Хортиця - одне із семи чудес України» Пригоди Т.І., вихователя ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ» №9. 
         Всі презентації буде розміщено керівником ММО Горбенко В.І. на веб - ресурсі «Малятко», який знаходиться на блозі «Дошкільник» та сторінці «Дошкільна освіта» сайту Науково-методичного центру. 
           Наостанок вихователі презентували виконане домашнє завдання: створення родинного дерева.

Т.І.Середа, методист НМЦ



Комментариев нет:

Отправить комментарий