воскресенье, 10 декабря 2017 г.

Участь у обласному фестивалі «Інноваційні технології у спеціальній освіті»

          У обласному Фестивалі взяли участь 48 педагогів ЗДО області. Серед них ДНЗ №5, ДНЗ №10, ДНЗ №12 м. Енергодар.
          07.12.2017 року на базі кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя КЗ «ЗОІППО» ЗОР проходив заключний етап Фестивалю: захист інноваційних освітніх матеріалів і досвіду фіналістів.
         Свої роботи презентували Волошина О. Г., керівник гуртка, інструктор з фізкультури ДНЗ (ясла-садок) компенсуючого типу «Золотий ключик» №5 з теми «Використання сучасних методів профілактики та корекції відхилень фізичного здоров’я дітей (степ-аеробіка, вправи на балансувальних подушках та сенсорна стимуляція) на гурткових заняттях з лікувально-фізкультурної гімнастики» та Дерев‘янко Л. П., Бонгарь С. А., практичні психологи ДНЗ (ясла-садок) компенсуючого типу «Ромашка» №10 з теми «Розвиток емоційно-вольової та пізнавальної сфер дітей засобами атр-терапії».
          Педагоги ДНЗ №5 та ДНЗ №10 стали переможцями обласного Фестивалю та нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. Вітаємо Вас колеги.
         Крім того наші переможці та учасники Фестивалю: Криворучко С.Р., практичний психолог, Устименко В.О., вихователь ДНЗ (ясла-садок) компенсуючого типу «Посмішка Пізнайки» №12 отримали сертифікати учасників Фестивалю.
Середа Т.І., методист НМЦ.


Комментариев нет:

Отправить комментарий