четверг, 4 января 2018 г.

03 січня відбулося друге засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів ЗДО з теми "Діяльнісний підхід в організації методичної роботи з педагогами"
Ляшенко С.В., вихователь-методист ДНЗ №15, розкрила теоретичні засади мотиваційного управління як складової ефективного функціонування ЗДО, ознайомила колег з формулою американського вченого Д.Аткінсона щодо визначення сили мотивації досягнення поставленної мети. Світлана Вікторівна звернула увагу на те, що формування мотивації у педагогів повинно бути основою методичної роботи.
     Практичний психолог ДНЗ №16 Цепецауєр О.П. через інтерактивні ігри ознайомила учасників ММО з видами мотивації. Вихователі - методисти визначили важливість внутрішньої мотивації та переваги внутрішніх мотивів.
         З особливостями професійних та тематичних груп для педагогів в соціальних мережах, їх різноманітністю та особливостями познайомила колег вихователь-методист ДНЗ №5 Гришукова Т.А.    З матеріалами засідання міського методичного об‘єднання можна ознайомитись тут





 Середа Т.І., методист НМЦ








Комментариев нет:

Отправить комментарий