понедельник, 29 января 2018 г.

   На базі ДНЗ "Золота рибка" №13 пройшло засідання міського методичного об‘єднання вихователів-методистів з теми "Сучасні підходи до організації взаємодії ЗДО з батьками".
    Вихователі-методисти ДНЗ №14 Терентьєва О.А. (презентація) та ДНЗ№16 Швецова О.В. представили колегам напрацювання свого закладу щодо взаємодії з батьками з організації національно-патріотичного виховання дошкільників.
   Горбенко В.І., вихователь-методист ДНЗ №7 розповіла про взаємодію з батьками в своєму ДНЗ з цього напрямку через роботу сімейного клубу «Берегиня".
     З досвіду роботи про співпрацю з батьками працівників ЗДО під час реалізації міських проектів по збагаченню розвивального середовища ДНЗ поділились вихователі-методисти Корендо Р.Я. (ДНЗ №3), Гришукова Т.А. (ДНЗ №5), Бойко С.В. (ДНЗ №8).
       Ляшенко С.В., вихователь-методист ДНЗ №15, ознайомила колег  свого закладу з ППД з теми "«Організація роботи з батьками в умовах сучасного ДНЗ».
     Вовк Н.М., вихователь-методист ДНЗ №10,  провела для колег консультацію на тему "Підготовка та організація батьківських зборів - запорука подальшої співпраці педагогів з батьками".

     Повністю з матеріалами ММО  можна ознайомитись на блозі вихователів-методистів.
Середа Т.І., методист НМЦ.


Комментариев нет:

Отправить комментарий