среда, 17 января 2018 г.

                                                                            Педагоги ЗДО діляться досвідом з теми «Використання дослідів, експериментів на заняттях із зображувальної діяльності з дітьми дошкільного віку»


17 січня 2018 року на базі дошкільного закладу "Веселка" №8 проведено засідання ММО вихователів образотворчої діяльності ЗДО  з теми «Використання дослідів, експериментів на заняттях із зображувальної діяльності з дітьми дошкільного віку»
Вихователь ДНЗ «Веселка» №8 Бєляєва С.А. показала заняття з малювання із дітьми раннього віку за темою «Зимові доріжки». Під час якого діти експериментували з художнім обладнанням (доріжки малювали пензликами різної товщини, ватяними паличками та пальцями).
             

  Поліщук Т.Г., вихователь ДНЗ «Золота рибка»№13, поділилась досвідом з колегами щодо створення умов та використання прийомів дослідницько-пошукової діяльності на заняттях з образотворчого мистецтва.
Скачок С.В., вихователь цього ж закладу, провела майстер - клас з малювання рідким тістом. Вихователі ЗДО міста високо оцінили заняття, проведене з дітьми, оволоділи технікою малювання рідким тістом та залишились в захваті від своїх робіт, виконаних за технологією, з якою їх ознайомили. З матеріалами ММО знайомтесь тут.



Середа Т.І., методист НМЦ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий