четверг, 1 февраля 2018 г.

 Оволодіваємо методикою "Лялька як персона"
                       01 лютого 2018 року на базі ДНЗ №14, опорного з проблеми «Діяльнісний підхід до навчання та виховання шляхом використання технології психолого-педагогічного проектування взаємодії дорослого з дітьми «Радість розвитку» (автор: Т.Піроженко)» для вихователів груп дошкільного віку ЗДО пройшов семінар-практикум "Організація роботи з лялькою- персоною" (форма проведення: майстер-клас).
           Учасників семінару продовжили знайомити із методикою «Лялька як персона».
           Бабенкова І.Г, вихователь дошкільного закладу, розповіла про вибір теми занять та складання паспорту ляльки- персони.
           Терентьєва О.А., вихователь-методист ДНЗ надала методичні рекомендації щодо планування занять з використанням ляльки – персони, а також примірний перелік тем для проведення подальших занять. Олена Анатоліївна підкреслила, що план складається на основі реальних життєвих ситуацій, які бувають з дітьми в  садочку чи вдома .
          На практичній частині семінару вихователі в відео записі переглянули зустріч з лялькою-персоною, яку провела Бабенкова І. Г.. Обговорюючи, визначили, що діти під час спілкування з лялькою, співпереживають, дають поради, набувають досвіду.
          Учасники семінару подякували колегам ДНЗ №14 за надану можливість набути досвіду роботи з лялькою – персоною. З матеріалами можна ознайомитись на сторінці блогу "Семінари"      
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий