понедельник, 19 марта 2018 г.


     Міський конкурс «Вихователь року-2018»
                16 березня 2018 року в Науково-методичному центрі проведено фінальний тур міського конкурсу «Вихователь року-2018»
Конкурс проводився з метою сприяння підвищенню престижності праці вихователів закладів дошкільної освіти, їх ролі в розвитку та вихованні дітей дошкільного віку, самореалізації і розкриття творчого потенціалу педагогів.
      Учасниками конкурсу були чотири педагога із ДНЗ №8, ДНЗ №10, ДНЗ №13, ДНЗ №15.
                Цемко С.А., директор Науково-методичного центру привітала учасників Конкурсу та побажала перемоги.
                З теплими словами до учасників конкурсу звернулась Букреєва С.М., начальник управління освіти Енергодарської міської ради та вручила грамоти переможцю та призерам.
               Переможцем Конкурсу стала Краснянська С.І., вихователь ДНЗ №13, яка зайняла І місце (досвід роботи: «Використання технології інтелектуально-творчого розвитку «Казкові лабіринти гри»» В.Воскобовича в пізнавальному розвитку дошкільників»).
               Призери Конкурсу:
ІІ місце - Синепольська О. В., вихователь ДНЗ №15 з досвідом роботи «Система взаємодії з батьками в умовах сучасного закладу дошкільної освіти».
ІІ місце - Терехова Л. С., музичний керівник ДНЗ №10 з досвідом роботи «Логоритміка - один із методів корекційної роботи з дітьми середнього і старшого дошкільного віку із загальним недорозвитком мовлення»

ІІІ місце - Пшеничникова Г. М., вихователь ДНЗ №8 з досвідом роботи «Організація трудової діяльності дітей дошкільного віку», зайняв ІІІ місце.
Вітаємо переможця та призерів конкурсу!

З матеріалами конкурсу можна ознайомитись за посиланням

Середа Т.І., методист НМЦ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий