пятница, 31 августа 2018 г.


        Педагоги ММО груп раннього віку м. Енергодар  на серпневому засіданні  обговорюють нагальні питання  нового навчального року.                                   
         30 серпня на базі  ДНЗ №3 «Світлячок» пройшло засідання ММО вихователів груп раннього віку. 
        Педагоги в інтерактивній грі «Будьмо знайомі!» розповіли про свої очікування від зустрічі з колегами, познайомились з планом роботи на рік, прийняли активну участь у психологічному практикумі «Методи та прийоми встановлення емоційного контакту з новачками».
       Корендо Р.Я., керівник  ММО на інформаційному брифінгу ознайомила педагогів з інструктивно-методичними рекомендаціями листа МОН України  від 13.06.2018 №1/9-386 "Про особливості організації діяльності закладів дошкільної освіти у 2018-2019 н.р." та рішенням розширеної колегії керівників закладів освіти (в розрізі серпневої конференції педагогів міста).
            Учасників ММО ознайомили з методичними рекомендаціями щодо полегшення адаптації новачків та досвідом роботи колег м. Мелітополя ДНЗ №17 «Дюймовочка». 
        Вихователі  ДНЗ "Світлячок"№3 показали гостям створене в групах  для малюків предметно розвивальне середовище. Учасники ММО оцінили роботу своїх колег на високому рівні.
Середа Т.І., методист НМЦ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий