среда, 7 ноября 2018 г.

Формування національної свідомості дошкільників засобами синтезу мистецтв


      7 жовтня 2018 року на базі ДНЗ №7, опорного з напрямку: "Формування національної свідомості дошкільників засобами синтезу мистецтв" проведено для музичних керівників ЗДО міста заняття для дітей середнього дошкільного віку з теми: "Гарбуз.Ярмарок"

          Лахманюк А.М., музичний керівник закладу, показала методи і прийоми роботи щодо формування національної свідомості дітей засобами синтезу мистецтв. Це: відвідування картинної галереї, «ввійду та відчуваю, що побачив», пісні-ігри, повернення».
           Середа Т.І., методист НМЦ, повідомила, що Лахманюк А.М., ділилась досвідом з колегами  на обласному науково-практичному семінарі «Розвиток духовно-моральних якостей дошкільників у процесі їх залучення до художньо-естетичної культури» (див. за посиланням: https://drive.google.com/file/d/0BwbyADW6NiMyOW5idS0zajlXWGs/view.)
         Колеги відмітили інтегрований підхід Алли Михайлівни до формування національної свідомості дошкільників засобами музики, образотворчого мистецтва, ігор. Позитивно оцінили  співпрацю вихователя та музичного керівника.
         Середа Т.І., методист НМЦ                                                    

Комментариев нет:

Отправить комментарий