среда, 20 февраля 2019 г.

Забезпечення особистісного зростання дітей шляхом системного впровадження інновацій в рамках реалізації діяльнісного підходу (арт-терапевтичні технології)


          На засіданні ММО музичні керівники обговорювали питання системного впровадження арт-терапевтичних технологій для забезпечення особистісного зростання кожної дитини в рамках реалізації діяльнісного підходу.
       Керівник методичного об’єднання Лень О.Л. ознайомила колег із особливостями організації роботи гуртка «Веселкова музикотерапія» і запропонувала майстер-клас з теми «Музична терапія як засіб лікувального та розвивального впливу на дошкільників».
            Учасники ММО ознайомились із досвідом роботи музичного керівника ДНЗ № 10 Терехової Л.С. “Логоритміка, як одна із методик корекційної роботи з дітьми середнього та старшого дошкільного віку із загальним недорозвиненням мовлення”.
        Косенко С.М., музичний керівник ДНЗ № 12, Копка .В.Н, музичний керівник ДНЗ№ 5, запропонували відео перегляд використання інноваційних арт-терапевтичних технологій в діяльності музичного керівника.
       Діяльність методичного об’єднання була націлена на пошук ефективних форм, методів і прийомів арт-педагогіки при організації освітнього процесу з музичного виховання. Матеріали: засідання №3
                                                                           Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий