четверг, 11 апреля 2019 г.

Про мнемотехніку: технологію ефективного засвоєння інформації в сучасній освіті

                11 квітня 2019 року на базі ДНЗ №13 відбулося підсумкове засідання міського методичного об’єднання вихователів старших груп.
              Балагурова І.В., вихователь-методист ДНЗ №13 ознайомила присутніх з мнемотехнікою та можливостями її застосування в освітньому процесі з дошкільниками. 
           Перевала Л.В., вихователь ДНЗ №13, показала заняття з дітьми старшого дошкільного віку з розвитку мовлення з використанням прийомів  мнемотехніки. Педагог запропонувала дітям допомогти хлопчику, який мешкає на півночі і ніколи не бачив справжньої весни. Результатом діяльності дітей були індивідуальні розповіді про весну, складені дітьми з використанням прийомів мнемотехніки. 
           Ляшенко С.В., керівник методичного об‘єднання з метою підведення підсумків роботи ММО за 2018-2019 н.р. провела для присутніх вікторину «Впровадження діяльнісного підходу в освітній процес в ДНЗ». 
       Члени методичного об’єднання звітували про виконання рекомендацій попередніх ММО, аналізували результати своєї роботи щодо реалізації завдань третього етапу роботи над єдиною науково-методичною темою міста. Матеріали ММО.
Середа Т.І., методист НМЦ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий