среда, 15 мая 2019 г.

Формування національно-патріотичної свідомості дошкільників

Засідання міського методичного об’єднання вихователів ЗДО
     15 травня 2019 року на базі ДНЗ №16 відбулося засідання міського методичного об’єднання вихователів ЗДО з проблеми «Національно-патріотичне виховання дошкільників» за темою: «Правила народної моралі».
      Дем’янова Л.О, вихователь ДНЗ №5, провела для членів ММО консультацію «Цінності особистого життя: зовнішньо -етична вихованість (звички, манери, гігієна та акуратність у побуті, відраза до лихослів’я тощо)».
       Горбенко В.І., керівник ММО, надала педагогам інформацію про Кодекс цінностей українського виховання (за О.Вишневецьким), де у розділі «Цінності особистого життя» розкрито підходи до формування зовнішньо-етичної вихованості та  алгоритм виховання у дітей дошкільного віку загальнолюдських моральних якостей.


        Учасники ММО високо оцінили відкритий перегляд бесіди на тему: «Граючись про вихованість не забуваємо» для дітей старшого дошкільного віку, проведеної Картенюк О.І, вихователем ДНЗ №16, спрямованої на формуваня у дітей моральних еталонів поведінки на основі засвоєння ними норм і правил, звичок культурної поведінки. 
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий