понедельник, 3 июня 2019 г.

Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами інтеграції художньої праці та анімації


         Вітаємо учасницю обласного фестивалю фахової майстерності «Світ дошкілля» (Методист року-2019), представницю м. Енергодар, Скачок Світлану Василівну, вихователя ДНЗ №13.
         В Фестивалі взяли участь 17 педагогів закладів дошкільної освіти з міст Запоріжжя, Мелітополя, Енергодару, Гуляйполе та Запорізького району. Серед них була  і Світлана Василівна, яка посіла І місце за представлений перспективний педагогічний досвід  з проблеми: «Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами інтеграції художньої праці та анімації». 
         Попередньо свій досвід Скачок С.В. презентувала на міському конкурсі "Вихователь року" в березні 2019 року  серед педагогів - дошкільників м. Енергодар (І-е місце). Крім того 15 березня в м.Київ педагог прийняла участь у Х Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти", на якій представила матеріали інноваційної розробки щодо розвитку творчих здібностей дошкільників засобами інтеграції художньої праці та анімації. Практичним досвідом поділилась в ході ворк-шопу, результатом якого став спільний мультиплікаційний фільм "Пісенька друзів". Учасники ворк-шопу з цікавістю і задоволенням працювали над створенням мультфільму та отримали заряд яскравих емоцій,  долучившись до чарівного світу мистецтва анімації.  
        Бажаємо Світлані Василівні творчої наснаги та нових досягнень і перемог. Далі: http://doshkolnik1.blogspot.com/2019/03/2019_20.html
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий