пятница, 30 августа 2019 г.

Серпневі зустрічі: ММО вихователів-методистів


            29 серпня 2019 року після розширеної колегії управління освіти вихователі-методисти ЗДО міста продовжили свою роботу в ході педагогічного інтенсиву «Серпневі зустрічі освітян міста Енергодара» на базі ДНЗ №4 на засіданні міського методичного об’єднання. 
            Учасники ММО обговорили пріоритетні напрямки роботи дошкільної ланки освіти на 2019-2020 н.р. та матеріали серпневої конференції педагогічних працівників. Педагоги розглянули нормативні документи щодо організації роботи дошкільних навчальних закладів у 2019-2020 н.р., в тому числі Інструктивно-методичні рекомендації «Щодо організації діяльності закладів освіти, що забезпечують здобуття дошкільної освіти у 2019/2020 н.р» (додаток до листа МОН України від 02.07.2019 № 1/9-419) та Перелік навчальної літератури, рекомендованої МОН України для використання в закладах дошкільної освіти у 2019-2020 н.р.
     Особливу увагу вихователі-методисти приділили обговоренню майбутніх орієнтирів розвитку дошкільної освіти, визначили, в чому унікальність професії педагога дошкільної ланки на сучасному етапі, яким має бути педагог щоб підготувати дітей майбутнього, а також окреслили завдання сучасного вихователя.
         Члени ММО обговорили та затвердили зміст роботи методичного об’єднання у поточному навчальному році та мету, завдання і зміст роботи методичних служб ЗДО міста щодо реалізації четвертого етапу роботи над єдиною науково-методичною проблемною темою міста.
                                                                                  Середа Т.І., методист НМЦ                                                         

Комментариев нет:

Отправить комментарий