понедельник, 3 декабря 2018 г.

Тьюторський супровід педагогів як важливий компонент навчання в умовах розвитку інформаційно-комунікаційних технологій

  
30 листопада 2018 року на базі ДНЗ№13 в рамках ММО вихователів-методистів ЗДО міста проведено тренінг з теми «Тьюторський супровід педагогів як важливий компонент навчання в умовах розвитку інформаційно-комунікаційних технологій».
   В невимушеній обстановці вихователі-методисти мали змогу відпрацювати навички тьюторської взаємодії з педагогами, обговорили завдання та функції педагога з тьюторської позиції, змогли проаналізувати якості щодо вміння розуміти власний стан та стан оточуючих, а також визначили, наскільки мають гнучку позицію в реальному житті. Найбільший емоційний відгук в учасників викликали вправи «Почуй мене», «Моє місце в колективі», «Доріжка моїх намірів» та робота з МАК-технологіями.
          За допомогою вправи «Мішень» тренери (практичні психологи Сахарова Н.М. та Юрасова Т.А.) здійснили зворотній зв'язок з учасниками, які визначили високий рівень організації заходу, глибину та нестандартність його змісту, а також виразили свою вдячність та емоційну задоволеність від ділового спілкування.
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий