понедельник, 25 февраля 2019 г.

Особистісно-орієнтований підхід до дітей з особливими освітніми потребами. Інклюзивна освіта



        22.02.2019 р. на базі ДНЗ компенсуючого типу "Ромашка" №10 відбулось третє засідання ММО інструкторів  фізичної культури: «Результативність використання особистісно-орієнтованого підходу до дітей з особливими освітніми потребами. Інклюзивна освіта». 
         На засіданні розглядалось питання організації фізкультурно-оздоровчої роботи з використанням особистісно-орієнтованого підходу до дітей дошкільного віку, в тому числі  з особливими освітніми потребами, та результативність цієї роботи. 

       Мельник С.В., інструктор  фізичної культури цього закладу,  показала присутнім заняття  в середній інклюзивній групі з використанням інноваційних технологій , а саме методики Білояр, елементів технології О.Аксьонової «Школа розумного руху». Особлива увага на занятті приділялась особистісно-орієнтованому підходу до дітей з особливими освітніми потребами та взаємозв’язку педагогів.
    Погребняк Г.О., інструктор  фізичної культури (спеціаліст з фізичної реабілітації), представила створені умови для фізичної реабілітації дітей з особливими освітніми потребами  , систему роботи за індивідуальною формою навчання та результативність роботи. 
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий