четверг, 28 марта 2019 г.

Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку засобами синтезу мистецтв


   27 березня 2019 року  в рамках роботи опорного  ДНЗ «Теремок» №7 з проблеми національно-патріотичного  виховання дітей дошкільного віку засобами синтезу мистецтв України  для вихователів закладів дошкільної освіти  міста проведено методичний захід Клуб веселих і кмітливих за темою «Мій рідний край».
         В.Сухомлинський писав «Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина». Тому КВК був націлений на закріплення знань педагогів закладів щодо патріотичного виховання дітей дошкільного віку. Використовувались методичні прийоми: експрес-опитування, коректурна таблиця, ребуси, головоломки, алфавітна естафета, які надали можливість згадати про рослинний, тваринний світ нашого регіону,Червоної книги України та поетів м. Енергодар і Запорізької області.

   Під час вирішення завдань команди педагогів «Соняшник» та «Волошки» активно змагалися, але відчувалася атмосфера взаємодопомоги та підтримки. Вихователі ЗДО міста подякували колегам ДНЗ №7 за можливість закріпити та розширити знання про рідний край, на практиці ознайомитись з прийомами, які можна використовувати в роботі з дітьми та їх батьками.  Методичний захід
  Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий