вторник, 23 апреля 2019 г.

Міський конкурс дитячої музичної творчості «Веселі нотки-2019» дітей дошкільного віку.


23 квітня 2019 року проведено міський конкурс дитячої музичної творчості «Веселі нотки-2019», який проводиться з метою сприяння забезпеченню освітньо - культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного розвитку.
Привітали учасників конкурсу заступник міського голови Терентьєв Андрій Альбертович та начальник управління освіти Букреєва Світлана Михайлівна.Конкурс став святом і для учасників, і для глядачів. Підтримати юних артистів прийшло багато батьків, які щедро
нагороджували своїх діток гучними оплесками.
На сцені були представлені оркестрова, танцювально-хореографічні композиції та вокальні номери дев‘яти ЗДО та ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ» №9.    
Зачарував виступом глядачів та журі оркестр із дошкільного закладу №10, який виконав
композицію «Блакитний Дунай» І. Штрауса. Гучними оплесками проводжали зі сцени танцювальні колективи ДНЗ №8 та ДНЗ №3.
Кожен виступ вражав оригінальністю, безпосередністю, яскравими костюмами.
Журі непросто було визначити найкращі номери. Проте, за умовами конкурсу все ж довелося розподілити місця. Гран-прі отримав ДНЗ №10 у номінації «Дитячий оркестр», перше місце у номінації «Танцювальні колективи» - ДНЗ №8, у номінації «Вокал» - перші місця отримали Кугаєнко Катерина (ДНЗ №14) та Клочкова Кіра (ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ» №9). Інші талановиті маленькі учасники конкурсу посіли другі та треті призові місця у цих же номінаціях.
Голова журі Цемко Світлана Анатоліївна, директор Науково –
методичного центру, відзначила високий рівень підготовки дітей, якого досягли музичні керівники завдяки співпраці з батьками та враховуючи таланти дітей.
Переможці та призери конкурсу, музичні керівники закладів дошкільної освіти, які взяли участь у конкурсі, отримали грамоти відповідно номінацій, а діти, крім того, солодощі від батьків та іграшки від спонсорів.
Вітаємо наших переможців і всіх, хто взяв участь у Конкурсі.
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий