среда, 23 октября 2019 г.

Праця - ефективний засіб формування предметно-практичної компетенції дошкільників

Засідання ММО вихователів середніх груп закладів дошкільної освіти.
       23 жовтня 2019 року проведено засідання ММО вихователів середніх груп закладів дошкільної освіти з теми “Праця - ефективний засіб формування предметно-практичної компетенції дошкільників.”      
     Учасники ММО обговорювали питання формування предметно – практичної компетенції у дітей дошкільного віку, зупинились на видах праці з дітьми  в ДНЗ та розкрили їх зміст. Визначили причини низького інтересу дошкільників до трудової діяльності.
           Бойко С.В., керівник ММО, ознайомила присутніх з розробкою перспективного планування роботи з ручної праці для дітей середнього дошкільного віку Рясної Ж.Г. та з перспективним педагогічним досвідом з теми «Розвиток предметно-практичної компетенції дітей дошкільного віку» Пшеничникової Г.М., вихователів ДНЗ №8.

  Бугасова М. А., вихователь цього закладу, показала відкритий перегляд організації трудової діяльності з дітьми середнього дошкільного віку. Члени ММО відмітили використання вихователем карток для надання можливості дітям вільного вибору завдань під час трудової діяльності, їх уміння працювати поряд, в групі та виконувати завдання до кінця.
       Підсумовуючи роботу засідання, Бойко С.В., надала рекомендації для співпраці з батьками щодо організації трудової діяльності.
Середа Т.І., методист НМЦ. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий