среда, 30 октября 2019 г.

Забезпечення наступності змісту освіти між дошкільною та початковою ланкою в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа


   Методичний діалог вихователів-методистів ЗДО та заступників директорів ЗЗСО, які опікуються початковою ланкою

     30.10.2019 року Науково-методичним центром роведено методичний діалог вихователів-методистів ЗДО та заступників директорів ЗЗСО, які опікуються початковою ланкою з теми «Забезпечення наступності змісту освіти між дошкільною та початковою ланкою в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».

        Директор Науково-методичного центру Цемко С.А.  звернула увагу учасників діалогу на важливість та актуальність проблеми.
        З присутніми обговорили інструктивно-методичні рекомендації щодо забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти (додаток до листа МОН України від 19.04.2018 №1/9-249), зробили аналіз відповідності концептуальних ідей НУШ концептуальним ідеям дошкільної освіти.

   В практичній частині заходу за допомогою інтерактивних ігор розкрили поняття «інтеграції» та вправлялись в партнерстві взаємодії під час вирішення завдань.

      Підсумком методичного діалогу стало розробка практичних кроків щодо ефективності співпраці з наступності дошкільної та початкової ланки освіти. Далі
     Середа Т.І.,  методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий