вторник, 4 февраля 2020 г.

Вдосконалення фізкультурно-оздоровчого процессу в дошкільному закладі на основі інтегрованого підходу спрямованого на формування життєво компетентної особистості

   04.02.2020 на базі ДНЗ №13 пройшло засідання міського методичного об‘єднання інструкторів фізичної культури, на якому проводився аналіз роботи щодо вдосконалення фізкультурно-оздоровчого процесу в дошкільному закладі на основі інтегрованого підходу, спрямованого на формування життєво компетентної особистості. З метою вдосконалення фізкультурно-оздоровчого процесу шляхом інтегрованого підходу, для педагогів міста був запропонований перегляд заняття фізичної культури з дітьми раннього віку, який провела інструктор фізкультури Гордієнко Т.В.. 
        Погребняк Н.С., керівник міського методичного об‘єднання, ознайомила присутніх із поглядами вчених на інтеграцію в роботі із дошкільниками. Аналізуючи вплив інтегрованого підходу на формування життєво компетентної особистості, члени ММО довели, що активна рухова діяльність позитивно впливає на розумову працездатність та всебічний розвиток дитини. 
          На засіданні розглядався лист МОН України від 12.12.2019 року №1/9-765 «Про організацію медико-педагогічного контролю на заняттях з фізкультури в закладах дошкільної освіти». Впровадження в роботу інструктивно-методичних рекомендацій буде сприяти оптимізації рухової активності, забезпеченню ефективного розв’язання завдань фізичного розвитку та оздоровлення дітей, тісній співпраці педагогів та медичних працівників. 
 Середа Т.І., методист          

Комментариев нет:

Отправить комментарий