среда, 27 мая 2020 г.

Про підсумки роботи ММО вихователів молодших груп за 2019-2020 н.р

    Підсумкове засідання ММО вихователів молодших груп ЗДО
               27 травня 2020 року у дистанційному режимі з використанням сервісу Classroom відбулося заключне засідання ММО вихователів молодших груп закладів дошкільної освіти з теми “ Про підсумки роботи ММО за 2019-2020 н.р.”
           Попередньо  була проведена підготовка до засідання, а саме: опрацювання учасниками ММО підсумкових матеріалів (звіти педагогів про виконання методичних рекомендацій  (форма: презентації, відеофрагменти діяльності педагога з  дітьми тощо...), обговорення конспекту проведення трудової діяльності з дітьми молодшого віку, який був підготовлений Пшеничниковою Г.М., вихователем ДНЗ № 8 та наданий колегам. 
              Учасники ММО обговорили питання формування предметно-практичної компетенції у дітей дошкільного віку, зупинились на видах праці та розкрили їх зміст, визначили причини низького інтересу дошкільників до праці.
               З метою підведення підсумку роботи, в тому числі реалізації проблемної теми міста, а саме впровадження діяльнісного підходу в освітній процес, керівник ММО Ляшенко С.В. провела аналіз роботи ММО, який підтвердив ефективність та результативність роботи протягом 2019-2020 навчального року.   Матеріали засідання ММО .
                                                                                              Середа Т.І., методист НМЦ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий