среда, 30 августа 2017 г.

Розширене засідання колегії управління освіти Енергодарської міської ради



      29 серпня 2017 року на базі ЕНВК №1 в рамках традиційної серпневої зустрічі освітян відбулося розширене засідання колегії управління освіти Енергодарської міської ради.
     У роботі колегії взяли участь спеціалісти управління освіти, працівники Науково-методичного центру, директори, заступники директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідувачі, вихователі-методисти ДНЗ, керівники міських методичних об‘єднань та представники ЗМІ.
      На початку роботи колегії до присутніх звернулася заступник міського голови Дабіжа Я.Г., яка привітала усіх з новим 2017/2018 навчальним роком, наголосила, що влада намагається і буде створювати комфортні умови для роботи учителя, а учитель повинен створити всі умови для навчання і виховання учнів.
   З доповіддю «Про результати роботи системи освіти міста у 2016-2017 н.р. щодо забезпечення доступності якісної освіти та основні напрямки розвитку на 2017-2018 н.р.» виступила начальник управління освіти Букреєва С.М., яка підвела підсумки роботи минулого навчального року, визначила стратегічні пріоритети розвитку освіти міста та шляхи їх реалізації.
     Співдоповідачами виступили директор ЕНВК №5 Зеленська О.С., завідувач ДНЗ №7 Сєвєрухіна О.Д. (виступ), методист НМЦ Павленко Т.М. (виступ), представник батьківської громадськості ЕНВК №9 Пелипецька Катерина. Р
ІШЕНЯ РОЗШИРЕНОЇ КОЛЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ЕНЕРГОДАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. В розрізі серпневої конференції 28,30 серпня пройшли засідання міських методичних об‘єднань педагогів дошкільних закладів нашого міста.

Комментариев нет:

Отправить комментарий