среда, 22 ноября 2017 г.

Робота обласного експериментального майданчика

                   


                 22 листопада 2017 року згідно з програмою дослідно-експериментальної роботи з теми «Професійне зростання сучасного педагога дошкільного навчального закладу м. Енергодар в умовах впровадження інклюзивної освіти» м. Енергодар» на базі ДНЗ №12 проведено зустріч Лупінович С.М., наукового керівника обласного експериментального майданчика з педагогами ДНЗ №5,10,12. 
         Представники команд експериментальних закладів дошкільної освіти в розрізі методичного заходу «Методичний сніданок» обмінялись досвідом щодо супроводу дитини з особливими потребами. 
                Погребняк Н.С., вихователь-методист ДНЗ №10, Гришукова Т.А., вихователь-методист ДНЗ №5, ознайомили колег з наробками в оформленні індивідуальної програми розвитку для дітей з особливими освітніми потребами. Крім того, учасники зустрічі, обговорили проблеми впровадження інклюзії. 
                  Лупінович С.М., познайомила педагогів з сучасними підходами до командної роботи. На практичній частині методичного заходу учасники визначили структуру та завдання супроводу дитини з особливими освітніми потребами. 

Середа Т.І., методист НМЦ

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий