среда, 29 ноября 2017 г.

Засідання ММО вихователів зображувальної діяльності



29 листопада 2017 на базі ДНЗ (ясла-садок) компенсуючого типу «Золотий ключик» №5 пройшло засідання ММО вихователів з теми: «Виховання художньо-естетичної компетентності дошкільнят».


       Сиротенко О.В., керівник ММО, ознайомила членів ММО з методами і прийомами, які може використовувати вихователь під час формування художньо-естетичної компетентності дошкільнят. Ольга Валентинівна провела заняття з малювання за задумом з теми «Що таке осінь?» для дітей старшого дошкільного віку, на якому показала як на практиці можна використовувати ці методи.
           Слищенко О.В., вихователь ДНЗ №5, ознайомила колег з методичними рекомендаціями щодо організації самостійної художньої діяльності дітей.
        Учасники ММО обговорили завдання керівництва дитячою образотворчою діяльністю, створення умов щодо розвитку творчих здібностей дошкільників та цінність і важливість самостійної художньої діяльності у вихованні та розвитку дітей дошкільного віку.
       Як підсумок роботи на засіданні, члени ММО отримали методичні рекомендації з проблеми художньо-естетичного розвитку дітей дошкільного віку. З матеріалами ММО та рекомендованою літературою можна познайомитись тут.
Середа Т.І., методист НМЦ


Комментариев нет:

Отправить комментарий