среда, 21 февраля 2018 г.

Атестація педагогів ЗДО

                                           
  До уваги керівників закладів дошкільної освіти міста!

    В умовах реформування освіти в Україні змінюються підходи щодо атестації педагогів. У міжатестаційний період педагог має персонально дбати про свій професійний рівень, навчаючись  за різними формами та тематикою.

    З метою підготовки до переходу на нові умови атестації Науково-методичним центром започатковано єдину міську базу інформації щодо самоосвіти педагогів міста. Роботу з інтерактивною  базою розпочато з вересня 2017.
(Посилання на базу: http://enmc.klasna.com/uk/site/sertifikatsiya-ta-samoosv.html )

    Наближається період підведення підсумків атестації. Протягом року накопичувалась інформація щодо самоосвіти педагогів. Найкраще у міській базі предствавлено інформацію  ДНЗ№8 "Веселка" (директор Шорш С.Л.).

    З метою інформування членів атестаційних комісій різних рівнів необхідно оновити інформацію в базі данних на персональній сторінці ЗДО сайту Науково-методичного центру "Сертифікація та самоосвіта педагогів" за посиланням. Особливу увагу слід звернути на роботу з коментарями.

           Про введення в дію міської інтерактивної бази  "Сертифікація та самоосвіта педагогів" обговорювалось  на інструктивно-методичній нараді для вихователів-методистів ДНЗ "Результати моніторингу стану інформатизації в ДНЗ та перспективи розвитку ЄІОП системи освіти у 2017-2018н.р"  08.09.2017 року.  Дивись за посиланням.  
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий