среда, 21 февраля 2018 г.

Робота міських методичних об‘єднань

         Учасники засідання ММО інструкторів з фізичної культури, яке проходило 20.02.2018 року на базі ДНЗ №15 м. Енергодар, обговорювали питання щодо формування здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного віку та реалізації діяльнісного підходу на заняттях фізичної культури шляхом впровадження інноваційних технологій.
         Члени ММО переглянули заняття з використанням елементів технології «Школа розумного руху» кандидатапедагогічних наук Аксьонової О.П., яке провела Некрасова І.Г., інструктор фізичної культури цього закладу.
Заняття було цікаве, сучасне, динамічне. Виконуючи завдання на занятті діти націлювались на  групову роботу, вчились добиватись спільного результату, прислухатись до думки лідера.   Перегляд заняття спонукав педагогів до обміну думками, виокремлення позитивних моментів технології в занятті з фізичної культури. Підводячи підсумки роботи, члени ММО вирішили впроваджувати елементи технології «Школа розумного руху» на заняттях фізичної культури. Ознайомитись з матеріалами можна на блозі ММО інструкторів з фізичної культури (засідання ММО №3) за посиланням.

      Середа Т.І., методист НМЦ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий