четверг, 1 марта 2018 г.

Мотиваційне управління як складова ефективного функціонування та розвитку закладів дошкільної освіти

          28 02.2018 року в Науково-методичному центрі проведено теоретико-практичний семінар для директорів ЗДО міста «Мотиваційне управління як складова ефективного функціонування та розвитку закладу дошкільної освіти».
           З привітанням до учасників семінару звернулась Цемко С.А., директор Науково-методичного центру. Вона відзначила актуальність проблеми, яка розглядається та побажала директорам плідної роботи.
          Середа Т.І., методист НМЦ розпочала роботу з обговорення теоретичних основ мотивації педагогів та її ролі в управлінській діяльності. Продовжила обговорення мотиваційного управління як складової ефективного функціонування та розвитку ЗДО з учасниками семінару Ляшенко С.В., вихователь-методист ДНЗ №15.
          На практичній частині семінару Цепецауєр О.П., практичний психолог ДНЗ №15, ознайомила директорів з видами мотивації та за допомогою інтерактивних вправ надала можливість визначати внутрішню та зовнішню мотивацію.
           Директори обмінялись досвідом роботи в використанні мотивації, як однієї із функцій управлінського циклу, яка позитивно впливає на підвищення професійного рівня педагогів. З матеріалами семінару можна ознайомитись за посиланням
             Середа Т.І.,методист НМЦ                                

Комментариев нет:

Отправить комментарий