понедельник, 29 октября 2018 г.

Інтерактивні технології навчання дорослих

19 жовтня 2018 року відбулося друге засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів ЗДО за темою"Інтерактивні технології навчання дорослих".
       Балагурова І.В., керівник ММО, вихователь-методист ДНЗ №13, з метою обговорення особливостей навчання дорослих та врахування цих особливостей на практиці провела для членів ММО  тренінг.

       Вихователі-методисти ознайомились із сутністю та вихідними положеннями андрогогіки, мали можливість обговорити принципи роботи з дорослими, визначити основні ролі тренера, активно відпрацювати навички ефективного спілкування з аудіторією під час проведення інтерактивних форм роботи з педагогами в ДНЗ та поділитися власним досвідом.
         Учасники ММО активно обговорили ролі тренера:  фасилітатор, лідер, консультатнт, менеджер, наставник. 
      На практиці відпрацьовували навички активного слухання, невербального спілкування, уникнення поведінки, що ускладнює ефективне спілкування.
    Усі слухачі визначили результативність даного засідання, зазначили, що планують використовувати у власній практиці методи та прийоми, які набули під час взаємодії з колегами. З матеріалами ММО можна ознайомитись на блозі ММО вихователів-методистів
  Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий