воскресенье, 9 декабря 2018 г.

Оптимальні форми організації роботи педагогів в контексті здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного віку»



      На базі ДНЗ №5 відбулося засідання інструкторів з фізичної культури ЗДО міста за темою «Аналіз та визначення оптимальних форм організації роботи педагогів в контексті здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного віку». 
            Волошина О. Г., інструктор фізичної культури ДНЗ №5, провела корекційно-оздоровче заняття гуртка «Здоров’ячок» з дітьми з особливими освітніми потребами старшого віку, який працює за парціальною програмою з фізкультурно-оздоровчої роботи «Step by step». Сучасне обладнання, яке використовує спеціаліст, сприяє корекції опорно-рухового апарату та підвищенню позитивного емоційного стану дітей.
    Колеги високо оцінили педагогічну майстерність Ольги Геннадіївни. визначення оптимальних форм організації роботи педагогів в контексті здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного віку»
           Учасники ММО працювали над визначенням оптимальних форм та технологій для збереження здоров’я дітей. В рамках аналізу результативності використання інноваційних сучасних технологій інструктор фізичної культури ДНЗ №10 Погребняк Г.О. представила відеозапис з використання технологій, які сприяють корекції порушень опорно-рухового апарату та формуванню здоров’я дітей.
          Погребняк Н.С., керівник ММО, проаналізувала вплив сучасних інноваційних технологій, які використовуються педагогами, на формування повноцінного здоров’я дітей дошкільного віку.                     
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий