четверг, 31 января 2019 г.

«Інтегрований перспективно – календарний план. Ранній вік» (осінь; зима), посібник авторів ДНЗ №3 м. Енергодар

    Вітаємо творчу групу ДНЗ «Світлячок» №3 з виходом в світ чергового посібника для вихователів закладів дошкільної освіти «Інтегрований перспективно – календарний план. Ранній вік» (осінь; зима), автори якого А.В. Панченко, директор закладу, Р.Я. Корендо, вихователь-методист, С.В. Сіітова, вихователь груп раннього віку. 
         Шановні колеги, раді Вашим досягненням. Бажаємо наснаги, творчо зростати всім педагогам Вашого закладу. Щира подяка за натхнення в роботі та бажання ділитися досвідом із педагогами- дошкільниками інших закладів.
        Зацікавленим про посібник:
        Посібник пропонує інтегрований перспективно-календарний план, укладений за принципом блочно-тематичної організації освітнього процесу. Він дає педагогу можливість не тільки системно дотримуватись програмових вимог у наданні якісної освіти, а й вирішувати завдання цілісного розвитку дітей раннього віку. 
      Дана інтегрована система роботи включає діяльнісний підхід в роботі з дітьми раннього віку через пошуково-дослідницьку діяльність, інноваційні технології: на засадах інтеграції, що сприяє скороченню організованих форм навчальної діяльності, а це, наразі, дуже важливо.
       Створений перспективний педагогічний досвід роботи ДНЗ №3 м. Енергодар "Цілісний розвиток дітей раннього віку. Інтегрований підхід", представлений у посібнику, був апробований на практиці як в колективі цього закладу, так і колегами міста та області. Він отримав високу оцінку педагогів - практиків, став лауреатом конкурсу на Міжнародній виставці "Інноватика освіти в Україні" в номінації "Інноватика в дошкільній освіті" та посів І місце на Всеукраїнському конкурсі "Методичний супровід розвитку дітей раннього віку".
                                                                                  Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий