пятница, 8 февраля 2019 г.

Інноваційні підходи у формуванні мовленнєвої компетентності у дітей дошкільного віку


  Шановні колеги, вихователі-методисти! Допоможіть вихователям Вашого закладу, учасникам ММО ознайомитись з матеріалами ММО та надати через Google-форми виконані завдання.

        7.02.2019 року проведено дистанційне засідання ММО вихователів ЗДО груп молодшого віку з теми: «Використання інноваційних підходів у формуванні мовленнєвої компетентності у дітей дошкільного віку».
          Комунікація учасників ММО продовжується із застосуванням Google-таблиць, в яких педагоги розміщують свої звіти щодо виконання методичних рекомендацій попереднього засідання та обмінюються досвідом роботи з використання ігрових методів та прийомів у роботі з дітьми.
          Матеріали Бойко С.В., керівника ММО та Грищенко В.В., вихователя ДНЗ №8, надано  для ознайомлення педагогам за посиланням. Члени ММО мали можливість переглянути інтегроване відео заняття щодо ознайомлення з природою та формування мовленнєвої діяльності «Далека мандрівка», проведене Фокіною В.Є., вихователем ДНЗ №16. План засідання та інші матеріалами  далі . Враховуючи, що заняття переглядалось дистанційно, його обговорення буде проводитись на наступному засіданні ММО.
Середа Т.І., методист НМЦ
   

Комментариев нет:

Отправить комментарий