четверг, 17 января 2019 г.

Формування національно-патріотичних почуттів у дошкільників.


             17 січня 1029 року на базі опорного ДНЗ (ясла-садок) «Теремок» №7 з проблеми «Формування національної свідомості дошкільників засобами синтезу мистецтв України» для вихователів груп молодшого віку проведено відкритий перегляд заняття щодо ознайомлення дітей з природним довкіллям. 
         Жук Г.В., вихователь ДНЗ №7, показала методи і прийоми роботи з дітьми щодо реалізації програми ДНЗ №7 "Я маленький українець" засоб ами синтезу мистецтв (оживлення картини, музичних ігор-руханок, художнього слова та ін.), мотивації дітей дізнаватися більше про звичаї українського народу пов`язані з українським віночком. 


       На занятті відчувалася атмосфера порозуміння, злагоди, тісної взаємодії вихователя з дітьми. Дітей познайомили з репродукцією картини українського художника К. Трутовського «Одягають віночок». 
        Педагоги ЗДО міста високо оцінили заняття, проведене Жук Г.В., вихователем групи «Сонечко» №3, подякували за надану можливість ознайомитись з досвідом роботи закладу та вихователя, націленого на формування національно-патріотичних почуттів у малюків дошкільного закладу.
Конспект заняття щодо ознайомлення дітей молодшого дошкільного віку з природним довкіллям (ІІІ розділ парціальної програми ДНЗ «Я – маленький українець!»). Бажаючим ознайомититись з програмою ДНЗ №7, пропонуємо зайти на сайт ДНЗ №7 м. Енергодар Запорізької області та написати запит на доступ до неї.

Комментариев нет:

Отправить комментарий