вторник, 22 января 2019 г.

Тиждень відкритих дверей педагогів-майстрів ЗДО


     Протягом 17.01.- 22.01.2019 року Науково-методичним центром проведено тиждень відкритих дверей педагогів-майстрів ЗДО, які атестуються на вищу категорію та підтвердження і присвоєння педагогічних звань. 
 Педагоги ЗДО міста відвідали заняття з розвитку зв’язного мовлення для дітей підготовчої групи Приймак І.М., вихователя ДНЗ №10, на якому Інна Миколаївна ознайомила колег з використанням коректурних таблиць Н. Гавриш в розвитку мовлення дітей. Крім того вихователь показала організацію прогулянки, на якій провела спостереження та ознайомила з системою роботи щодо еколого-туристичної діяльності з дітьми старшого дошкільного віку.
     Ляшенко Н.В., вихователь ДНЗ №4, показала використанням блоків Дьєниша на занятті з формування елементарних математичних понять із дітьми середнього дошкільного віку. Вихователем використовувались ігри та вправи на ознайомлення з геометричними фігурами, закріплення вміння орієнтуватися в просторі. Наталя Володимирівна показала роботу щодо розвитку пам‘яті, мислення, уваги з дітьми середнього дошкільного віку.
     Марієнко Т.М., вихователь ДНЗ №4, показала колегам  роботу щодо початку формування громадянської компетентності у дітей дошкільного віку (молодший дошкільний вік).
Середа Т.І., методист НМЦ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий