среда, 24 апреля 2019 г.

Діяльнісний підхід в реалізації освітньої лінії «Мовлення дитини"

         24 квітня на базі ДНЗ №3 відбулося засідання ММО за темою: «Діяльнісний підхід в реалізації освітньої лінії «Мовлення дитини».                                       
         Корендо Р.Я., керівник методичного об‘єднання, звернула увагу на завдання освітньої лінії «Мовлення дитини» за програмами «Оберіг», «Я у Світі» (3-й рік життя). Члени ММО поділились досвідом створення розвивального мовленнєвого середовища для дітей раннього віку та презентували ігри придбані та створені самостійно.                   
        З метою закріплення знань щодо оволодіння українським мовленням, керівник міського методичного об‘єднання провела брейн-ринг «Говоримо українською».
 Тімоніна О.С., вихователь закладу, надала консультацію щодо використання технології «Мнемотехніка» у формуванні мовленнєвої компетенції малюків», Ємашова О.В., вихователь групи «Неваляшка», провела інтегроване заняття «Курочка Ряба в гостях у малюків» з застосуванням технології «Мнемотехніка».               На практичній частині засідання вихователі вправлялись у складанні мнемотаблиць та мнемодоріжок для заучування віршів, потішок . 
  Корендо Р.Я. проаналізувала роботу міського методичного об’єднання за 2018-2019 н.р. Вихователі груп раннього віку розповіли про свої здобутки та запропонували проблемні теми засідань ММО на наступний навчальний рік. Всі відзначили якісну діяльність ММО і подякували за підтримку і навчання.  Матеріали засідання.
Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий