вторник, 7 мая 2019 г.

Музичне заняття як засіб розвитку особистості в ЗДО

 7 травня 2019 року на базі ДНЗ №13 відбулося засідання ММО музичних керівників ЗДО міста з теми "Сучасні музичні заняття як засіб розвитку особистості в ЗДО", на якому Сендецька І.В., музичний керівник ДНЗ №16 надала своїм колегам консультацію щодо розвитку креативності дітей дошкільного віку на музичних заняттях.
         


Лень О.Л., керівник ММО, запропонувала обговорити питання  інтеграції музики в інші види діяльності дитини в ЗДО, надавши учасникам ММО методичні рекомендації щодо використання музичних ігор, музичних фізкультхвилинок з використанням кольорових цеглинок та інші.
       Олена Леонідівна ознайомила присутніх з аналізом роботи ММО музичних керівників за 2018-2019 н.р., а також результатами онлайн - анкетування “Аналіз результатів та перспективи планування роботи ММО музичних керівників», згідно якого визначено питання, які необхідно розглянути у наступному навчальному році.
       На виконання завдань плану ММО та рекомендацій попереднього методичного об'єднання в рамках засідання проведено  Панораму педагогічних ідей щодо реалізації діяльнісного підходу в процесі музичного виховання, під час  якої музичні керівники презентували власні розробки різних форм оботи з дітьми. За результатами створено електронний банк практичних напрацювань щодо використання діяльнісного підходу в процесі музичного виховання для спільного користування музичними керівниками міста.
Матеріали засідання ММО далі .

Середа Т.І., Методист НМЦ


Комментариев нет:

Отправить комментарий