понедельник, 8 апреля 2019 г.

Про підсумки роботи міського методичного об‘єднання вихователів-методистів ЗДО


 4 квітня 2019 року в Науково-методичному центрі відбулося засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів, на якому Балагурова І.В., керівник методичного об‘єднання, підвела підсумки роботи ММО за 2018-2019 н.р. та ознайомила з ними своїх колег - вихователів-методистів ЗДО міста.

       Члени методоб’єднання
звітували про виконання рекомендацій попередніх ММО, аналізували результати роботи закладів дошкільної освіти щодо реалізації завдань третього етапу роботи над єдиною науково-методичною темою міста, обговорювали перспективи роботи ММО на наступний навчальний рік.
         Шелудько О.В., вихователь-методист ДНЗ№4, ознайомила учасників методичного об’єднання із SWOT - аналізом - інструментом стратегічного планування методичної роботи. 
         Балагурова І.В., проаналізувала матеріали анкети вихователів-методистів, зміст яких буде використано при плануванні роботи на наступний навчальний рік,  подякувала учасникам ММО за активну участь у підготовці до підсумкового засідання з широким використанням гугл-документів.
        Вихователі -методисти звернули увагу на ділову та творчу атмосферу, яка панувала під час роботи ММО впродовж року і оцінили його на високому рівні.
      Середа Т.І., методист НМЦ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий