пятница, 17 января 2020 г.

Формування життєвих компетентностей дошкільників через метод проектів на території ДНЗ, Школа ППД


           16 січня на базі ДНЗ №3 для вихователів груп дітей молодшого дошкільного віку проведено заняття школи перспективного педагогічного досвіду з проблеми «Формування життєвих компетентностей дошкільників через метод проектів на території ДНЗ».
       Його метою було: розкрити практичні аспекти формування життєвих компетентностей дошкільників через проектну діяльність на території ДНЗ, підвищити фаховий рівень педагогів міста. 
        Корендо Р.Я., вихователь-методист закладу зробила акцент на актуальністі даної проблеми на сучасному етапі.
       Брекатніна Т.О., керівник Школи, вихователь ДНЗ №3, презентувала свій досвід роботи вихователям молодших груп міста. Запропонувала взяти до роботи вже відпрацьовані проекти для даного віку. 
       Бабіч С.В., яка працює разом з нею на групі, розповіла про те, як створювались дані проекти та як йшла реалізація проектних технологій в групах молодшого віку спільно з батьками. 
       Засідання пройшло в творчій атмосфері. Колеги ділились
досвідом створення своїх проектів разом з дітьми.          Після заняття Корендо Р.Я. запропонувала оглянути осередки, створені на території ДНЗ, які використовують педагоги в проектній діяльності. Матеріали ППД Брекатніної Т.О. 
        Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий