четверг, 23 января 2020 г.

Вплив ігор на розвиток пізнавальних здібностей дітей раннього віку


    На базі ДНЗ №10 «Ромашка» м. Енергодар  вихователі груп дітей раннього віку ЗДО  зустрілися  на засіданні ММО щоб обговорити  проблему  «Розвиток інтелектуальних здібностей дітей раннього віку». 
        Корендо Р.Я., керівник ММО, націлила педагогів на роботу щодо створення ігротеки розвивальних ігор як складової розвивального простору. 
    Чубарь Т.М., вихователь ДНЗ №10, провела для колег консультацію «Використання педагогічних технологій в інтелектуальному розвитку малюків» та презентувала свій досвід роботи.       
          Костенко С.А., вихователь закладу, показала як можна організувати ігри у ІІ половину дня, щоб дітям було цікаво та виконувати завдання з розвитку їх пізнавальних здібностей. 
      В ході практикуму, який провела з педагогами з метою ознайомлення з іграми, які впливають на розвиток пізнавальних здібностей дітей починаючи з раннього віку Вовк Н.М., вихователь-методист ДНЗ №10 (автор ППД з теми "Розвиток сенсорно-пізнавальних здібностей дітей дошкільного віку засобами розвиваючих ігор"), педагоги міста навчилися не тільки грати в ці ігри, але й отримали мотивацію до їх виготовлення проведення.
   На виставці члени ММО представили розвиваючі ігри-новинки, які використовують в роботі з дітьми на заняттях та в повсякденному житті. 
       У членів ММО була висока зацікавленість роботою на засіданні. Час промайнув швидко, але педагоги встигли багато чому навчитись і були вдячні за зустріч. Фото .
     Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий