вторник, 19 мая 2020 г.

Засідання ММО вихователів образотворчої діяльності ЗДО


КАРАНТИН СПРАВЖНІМ ПЕДАГОГАМ НЕ ЗАВАДА! 
          19 травня 2020 року, за допомогою сервісу Googlе Meet, проведено заключне засідання ММО вихователів з образотворчої діяльності дітей дошкільного віку. Відео зустріч пройшла в теплій, творчій атмосфері.
          Під час відео-зустрічі обговорювалися питання щодо впровадження STREAM-освіти в практику дошкільних закладів міста. Педагогам м. Енергодар є чим поділитися з колегами: конспектами інтегрованих занять, презентаціями, дидактичними та інтерактивними іграми, передовим педагогічним досвідом та парціальними програмами, які затверджені на науково-методичній раді НМЦ.
             Лаврьонова Н.Ю., вихователь ДНЗ №4, ознайомила колег з конспектом заняття «Місто моєї мрії», яке планувала показати з дітьми 6-го року життя. Вона розповіла про попередню роботу, що була проведена з дітьми до карантину. Поділилася досвідом щодо проведення занять з теми «Архітектура».
             Педагоги спілкувалися про виконання методичних рекомендацій.
Сиротенко О.В., керівник ММО, вихователь-методист ЗДО №5, проаналізувала роботу методичного об’єднання та познайомила учасників з проектом плану роботи на наступний 2020-2021 навчальний рік.
           Всі, учасники та організатор відео зустрічі, отримали масу задоволення, драйву та натхнення на майбутнє під час спілкування. Педагоги м.Енергодар крокують в ногу з часом, прогресом. Дошкільнятам пощастило із своїми педагогами!
                                                                                                            Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий