четверг, 21 мая 2020 г.

Онлайн-засідання ММО інструкторів фізичної культури

          21. 05.2020 в онлайн режимі за допомогою сервісу Мeet відбулось підсумкове засідання ММО інструкторів з фізичної культури з теми: «Аналіз використання різних форм партнерської взаємодії всіх учасників освітнього процесу, в тому числі батьків, в контексті здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного віку». 
   










 Підготовка до проведення засідання, а саме опрацювання матеріалів: звіти слухачів за методичними рекомендаціями у вигляді презентацій, консультація, конспект фізкультурного квесту відбувалась на сервісі Classroom. 
         Члени ММО обговорили ефективність взаємодії дошкільного закладу та родини у процесі оздоровлення та фізичного розвитку дитини. Педагоги поділились своїм досвідом з цієї теми та довели, що активна робота з батьками необхідна для покращення здоров’я та фізичного розвитку вихованців. 
          З метою підведення підсумків роботи, в тому числі проблемної теми міста, а саме впровадження діяльнісного підходу в освітній процес, був проведений аналіз роботи ММО інструкторів фізичної культури, який показав ефективність та системність роботи членів ММО протягом року. Матеріали ММО засідання №4
                                                                                            Середа Т.І., методист НМЦ

Комментариев нет:

Отправить комментарий